Matematika Unpad 2003

Komunitas Angkatan 2003 Jurusan Matematika Unpad
The Community, Student of 2003 of Mathematics at Universitas Padjadjaran (halah ribett) ;P
Bandung - Indonesia


You are not connected. Please login or register

SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Wed 6 Aug 2008 - 15:54

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Waaahhhh...payah yeuh.... Razz
cenah titah gabung...sugan teh rek rame online di website ieu...
Eeeehhh...sarepi kieu.... Twisted Evil
Teu baleg ieu mah....
kamarana wae???? weekk weekk

View user profile

2 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Wed 6 Aug 2008 - 22:04

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Valiand wrote:Waaahhhh...payah yeuh.... Razz
cenah titah gabung...sugan teh rek rame online di website ieu...
Eeeehhh...sarepi kieu.... Twisted Evil
Teu baleg ieu mah....
kamarana wae???? weekk weekk

araya wae ateuh....
org ol wae unggal poe....
kadieu ateuh miss jtngr mah

View user profile http://arimaulana.blogspot.com

3 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Thu 7 Aug 2008 - 7:30

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Joy, nte d jatinangor keneh???nu sok OL wae saha?urangmah unggal poe OL...gratissss... Laughing

View user profile

4 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Thu 7 Aug 2008 - 8:57

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
Urang ge unggal poe online euy.
Bah, urang ge banting tulang yeuh ngarah forumna rame.

Komo baheula mah aya 3 bulan ieu forum urang hungkul nu ngeusian.
Sok atuh ramekeun matakna. Tampilkeun foto2 2003 di forum ieu.

View user profile http://math2003.youneed.us

5 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Fri 8 Aug 2008 - 23:48

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Valiand wrote:Joy, nte d jatinangor keneh???nu sok OL wae saha?urangmah unggal poe OL...gratissss... Laughing


yoi di jtngr keneh nepi akhir agustus...
gawe maneh nanaonan hungkul atuh? unggal poe OL WAE???
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
cheers cheers cheers cheers cheers
affraid affraid affraid affraid affraid affraid

View user profile http://arimaulana.blogspot.com

6 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Sat 9 Aug 2008 - 8:34

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Export-Import mah kudu OL wae joy....kan ngontrol eksport component k Thailand, Japan, Malaysia, Taiwan, n pakistan...kudu loba dahar roti euy, ameh letahna lancar bahasa inggrisna... Laughing

View user profile

7 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Sun 10 Aug 2008 - 13:57

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
Valiand wrote:Export-Import mah kudu OL wae joy....kan ngontrol eksport component k Thailand, Japan, Malaysia, Taiwan, n pakistan...kudu loba dahar roti euy, ameh letahna lancar bahasa inggrisna... Laughing

wah, ganteng oge eta pagawean.
Tong poho bagi2 info ka dulur nu can menang okeh!

View user profile http://math2003.youneed.us

8 Re: SEPI!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUU on Tue 12 Aug 2008 - 3:13

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
http://mobile-secret-codes.blogspot.com/search/label/FREE%20SMS%20TRICK


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum