Matematika Unpad 2003

Komunitas Angkatan 2003 Jurusan Matematika Unpad
The Community, Student of 2003 of Mathematics at Universitas Padjadjaran (halah ribett) ;P
Bandung - Indonesia


You are not connected. Please login or register

Secangkir kopi bersama dian ariyana..

Go to page : 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 2]

1 Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sat 11 Oct 2008 - 15:39

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
Dede (3:14 PM): eh ki
Dede (3:14 PM): datang atuh ngke temu angkatan
Dede (3:15 PM): geus lila teu ulin jeung barudak
Dede (3:15 PM): ulin teh harita we pas maen bal
Dede (3:15 PM): urg ge geus poho
dian ariyana (3:15 PM): era euy. sieun teu dianggap.
Dede (3:15 PM): nya moal
Dede (3:15 PM): kecuali mun ayeuna teu datang
dian ariyana (3:15 PM): terakhir pangggih teh pas buber di imah si vika
Dede (3:15 PM): pasti eta mah moal dianggap deui
dian ariyana (3:16 PM): wanjis, sadis
Dede (3:16 PM): datang matakna heuh
Dede (3:16 PM): dijemput ku urg
Dede (3:16 PM): di jatinangoe
dian ariyana (3:16 PM): iraha?
dian ariyana (3:16 PM): dimana?
Dede (3:16 PM): sabtu harep
Dede (3:16 PM): tgl 18
Dede (3:16 PM): bada ashar
dian ariyana (3:17 PM): dimana? mondok?
Dede (3:19 PM): di jatinangor
Dede (3:19 PM): mondok pasti barudak mah
Dede (3:19 PM): paling di teun si oyok di metro sukarnohatta
dian ariyana (3:21 PM): sabangsaning si eko, si mpit rek marilu?
dian ariyana (3:21 PM): angkatan 2003 hungkul? atau se-math unpad?
Dede (3:25 PM): angkatan 2003 hungkul
Dede (3:26 PM): baca yeuh http://math2003.youneed.us/berita-dan-publikasi-f1/temu-angkatan-2003-t81-45.htm#1113
Dede (3:26 PM): maneh 2003 lain?
Dede (3:26 PM): mun lain ulah datang
Dede (3:26 PM): mun 2003
Dede (3:26 PM): ..
Dede (3:26 PM): dtg beul
dian ariyana (3:26 PM): anjis keras
dian ariyana (3:26 PM): ok awa liat dulu
Dede (3:27 PM): aink persib
Dede (3:27 PM): aink rusuh
dian ariyana (3:27 PM): aink dede firmansyah
dian ariyana (3:27 PM):
Dede (3:33 PM): euhhhhh wadukk

Sleep

View user profile http://math2003.youneed.us

2 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sat 11 Oct 2008 - 15:40

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
dede wrote:...
..
..

dian ariyana (3:21 PM): sabangsaning si eko, si mpit rek marilu?
dian ariyana (3:21 PM): angkatan 2003 hungkul? atau se-math unpad?
..
..
..

Sleep

gobleh, emang si eko jeung si mpit teh sabangsaning naon .. Laughing

View user profile http://math2003.youneed.us

3 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sat 11 Oct 2008 - 16:15

sesepuh

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
dede wrote:
dede wrote:...
..
..

dian ariyana (3:21 PM): sabangsaning si eko, si mpit rek marilu?
dian ariyana (3:21 PM): angkatan 2003 hungkul? atau se-math unpad?
..
..
..

Sleep

gobleh, emang si eko jeung si mpit teh sabangsaning naon .. Laughing
si eko, si mpit urg dll mah kan sabangsaning barudak D1 (ngan sataun). lol!

View user profile

4 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sat 11 Oct 2008 - 17:12

rickycode

avatar
Juragan Posting
Juragan Posting
wahh.. LTNC.. pakabar bung Aki?

View user profile

5 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sat 11 Oct 2008 - 20:56

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Akiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................................Lama Tak bersua...........kukira dikau sudah tak di bandung lagi.......datang temu angkatan ok..........

View user profile

6 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sun 12 Oct 2008 - 16:27

sesepuh

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
rickycode wrote:wahh.. LTNC.. pakabar bung Aki?

LTNC naon euy? Alhmdlh ane baek-baek sajah.

View user profile

7 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Sun 12 Oct 2008 - 16:34

sesepuh

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
ukha koordinator 2003 wrote:Akiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................................Lama Tak bersua...........kukira dikau sudah tak di bandung lagi.......datang temu angkatan ok..........

woi sakadang ukha lol!
pa kbr bos? awak mah masih di ciroyom.
Temu angkatan teu janji euy. Awak kan gawe di pasar ti subuh nepi sore. Pas balik tinggal hyg sare. haa

View user profile

8 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 6:45

the_doy

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
avatar si sesepuh alus uy!!
tapi terlalu tampan di avatar mah..hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

View user profile

9 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 10:04

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
eta avatar si aki angger nya masih sarua jiga fs...


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

10 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 12:45

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
the_doy wrote:avatar si sesepuh alus uy!!
tapi terlalu tampan di avatar mah..hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

apanan fotona fitnah_mode: on Laughing hehehe

moal jauh paling mayar 25rb ka tukang lukis tea geuning.. ahahahhahaha

View user profile http://math2003.youneed.us

11 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 12:47

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
sesepuh wrote:
woi sakadang ukha lol!
pa kbr bos? awak mah masih di ciroyom.
Temu angkatan teu janji euy. Awak kan gawe di pasar ti subuh nepi sore. Pas balik tinggal hyg sare. haa

wkwkwkwkw sakadang...hehehehe...

btw, ki maneh nyaan boga lapak di pasar? sabaraha ayeuna nyewa salapak mayarna di ciroyom?

bisnis_mode: on

View user profile http://math2003.youneed.us

12 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 13:14

sesepuh

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
gehenx wrote:eta avatar si aki angger nya masih sarua jiga fs...


euweuh deui euy joy Laughing

View user profile

13 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 13:16

sesepuh

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
dede wrote:
the_doy wrote:avatar si sesepuh alus uy!!
tapi terlalu tampan di avatar mah..hahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

apanan fotona fitnah_mode: on Laughing hehehe

moal jauh paling mayar 25rb ka tukang lukis tea geuning.. ahahahhahaha

Sangeunahna eta si pak dede. gratisan atuh ti bbtrn Cool

View user profile

14 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 13:19

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
atuh pangnyieunkeun urg kitu nya, daekeun henteu? heuheu
sakalian barudak saangkatan pangnyieunkeun, hahaha

View user profile http://math2003.youneed.us

15 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 13:24

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Heueh buru pang lukiskeun kabeh sa angkatan, trus ke bawa tgl 18..
Dijual2 1000 tilu..
Hehe
Milu nya ki ente tgl 18..
Kudu milu siah


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

16 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 13:30

sesepuh

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
wkwkwwkwkwk eta sangeunahna si gehenk.
ceuk uing ge teu janji. pokona diusahakeun milu walaupun semu rada era kaget

View user profile

17 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 15:45

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
dede wrote:atuh pangnyieunkeun urg kitu nya, daekeun henteu? heuheu
sakalian barudak saangkatan pangnyieunkeun, hahaha

ka urang wae de....urang oge bs ngagambar tapi abstrak...kumaha?
hehe......

View user profile

18 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 15:53

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Waduh-waduh geus ngomongkeun kuliah abstark wae yeuh si uka teh...
lieur ah tong ngomongkeun abstrak di dieu...

Wakakakakak!!


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

19 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Mon 13 Oct 2008 - 16:04

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
gehenx wrote:Waduh-waduh geus ngomongkeun kuliah abstark wae yeuh si uka teh...
lieur ah tong ngomongkeun abstrak di dieu...

Wakakakakak!!

lain kuliah abstak tp lukisan abstrak jiga si picasso(saha nya???)

View user profile

20 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Tue 14 Oct 2008 - 8:36

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
sori.. abstrak urg B Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

View user profile http://math2003.youneed.us

21 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Tue 14 Oct 2008 - 8:52

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Haha.......jadi Era euy>>>>> :oops:

View user profile

22 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Tue 14 Oct 2008 - 10:46

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
AKI...diantos kasumpinganana kaping 18...
(Barudak...kudu sopan ari ka kolot teh!!!!heuheuheu)

View user profile

23 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Tue 14 Oct 2008 - 10:48

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
weleh welwh beda 8 bulan wae geus bisa nyebut kolot nya? hehehe,,

kade ah.. sakeudeung deui tanggal 29..

View user profile http://math2003.youneed.us

24 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Tue 14 Oct 2008 - 12:00

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Sssssstttt....gwandeng....hehehehe

View user profile

25 Re: Secangkir kopi bersama dian ariyana.. on Tue 14 Oct 2008 - 16:41

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Abstrak 1 urang masih C uy...

di sp tetep wae teu berobah...


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum